Cégünk a Strip Door Kft 1996 óta gyárt PVC szalagfüggönyöket elsősorban ipari célokra.
Átlátszó pvc szalagfüggönyöket készít, egyedi méretre, ipari csarnokok, hűtőházak, építészeti nyílásaira, űtőgépjárművekre,személybejárókra, tejhűtő bútorokra és csemegepultokra.


Ipari függönyeinket I. osztályú Európai Uniós importból származó, víztisztán átlátszó PVC alapanyagokból készítjük. Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely megfelel ügyfeleink igényeinek. Termékeink a hőszigetelő szalagfüggönyök, a thermo függönyök, garantálják a jó hőszigetelést és energia megtakarítást. Nemzetközi kapcsolataink révén a gyártáshoz a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk.

Az ehhez szükséges PVC szalagokat, PVC táblákat és felfüggesztéseket alapanyagként is forgalmazzuk. 


CÉLKITŰZÉSÜNK

Kiváló minőségű alapanyagok felhasználása.
Évek alatt gyarapodó szakmai tapasztalataink megosztása megrendelőink javára.
Szakmai újdonságok figyelemmel kísérése, alkalmazása.
Rövid határidejű gyártás, valamint gyors és pontos megvalósítás.
A Strip Door Kft fontos célkitűzése partnereink megelégedettségének biztosítása és ezzel együtt tevékenységünk folyamatos fenntartása, a piacon elfoglalt helyünk megtartására.

  Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan szolgáltatást nyújtunk partnereink számára, a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk partnereink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy a velünk kapcsolatba kerülő személyek és cégek, feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

Szaktanácsadás: 06 20 956-6556
Cím: 2330 Dunaharaszti, Rónai György út 62.
email: stripdoor1996@gmail.com

Comments are closed.